Over ons

Autogemaakt.nl bemiddelt bij reparatie en onderhoud van uw auto. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties en preventief onderhoud van alle merken. Wij nemen alle zorgen van u uit handen met onze haal- en brengservice of werken bij u op locatie.

Omdat wij alle expertise in huis hebben, kunnen wij in de meeste gevallen vooraf een goed beeld geven van de omvang van uw reparatie of van de onderhoudskosten. Hierdoor krijgt u nooit verrassingen achteraf.

Wij werken met gecertificeerde monteurs die in veel gevallen de werkzaamheden bij u op locatie kunnen uitvoeren. Zo hoeft u uw auto niet te missen en kunt u binnen de kortste tijd weer op weg. Diagnoses kunnen we bijna altijd direct bij u op locatie stellen. Dus ook voor een second-opinion of alleen om te weten waar u aan toe bent bij een probleem of storing kunt u bij ons terecht. Gaat het om een klus die niet op locatie kan, vergelijken wij de kosten bij verschillende erkende garagebedrijven en bieden wij u de voordeligste optie. Omdat wij nauw samenwerken met een groot netwerk van specialisten is alle kennis binnen handbereik en daarmee ontvangt uw auto de beste zorg.

Om voor elke wens de gepaste oplossing te bieden, hanteren wij 3 mogelijkheden. U kiest bij ons zelf of u voor nieuwe originele onderdelen, nieuwe aftermarket onderdelen (kwaliteitsonderdelen van andere merken), of originele gerecyclede onderdelen gebruik wilt maken, naargelang uw budget en wensen.

Vooraf zal door een specialist met u worden besproken wat in uw geval de mogelijkheden zijn en u ontvangt advies bij het maken van deze keuze.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Autogemaakt.nl - KvK 71099220 - BTW NL002176020B96 - info@autogemaakt.nl